Rasasi
Rasasi Folklory Al Ward (Green) parfémovaná voda za žene 30 ml
Nedostupnoili
- Sva roba na stanju
- Najbolja ponuda na tržištu
- Originalna markirana roba
- Jamstvo povrata ili zamjene robe u roku od 30 dana
Opis parfemska voda za žene
Rasasi Folklory Al Ward (Green) parfemska voda za žene 30 ml
Rasasi je renomirani brend koji je osvojio svoje mjesto na vrhuncu parfemskog svijeta zahvaljujući svojoj sposobnosti kombiniranja tradicionalnih orijentalnih mirisa s modernim elementima. Kolekcija Folklory Al Ward (Green) predstavlja jedinstvenu kombinaciju egzotičnih sastojaka koji evociraju tajanstvene priče iz davnih vremena. Ova parfemska voda stvorena je za žene koje žele miris koji će ih obaviti u senzualan i elegantan veo tijekom posebnih prilika, kao što su večernje gala priredbe ili romantične večere.
Uronite u svijet opojne elegancije s mirisom Rasasi Folklory Al Ward (Green). Miris se otvara svježim tonovima kardamoma i cvijeta naranče, koji parfemu daju lagan i zavodljiv uvod. Srce ovog mirisa čini veličanstvena bugarska ruža, koja kompoziciji dodaje dubinu i ženstvenost. Osnovni tonovi naglašeni su kombinacijom benzoin-a, jantara, agarovog i sandalovog drva. Dodatak meda stvara slatki i topli trag koji ostaje na koži dugo nakon nanošenja.
Ova parfemska voda od 30 ml savršen je primjer majstorskog umijeća brenda Rasasi. Idealna je za žene koje cijene autentične i bogate mirise koji ističu njihovu jedinstvenost i osjećaj za stil. Folklory Al Ward (Green) je sinonim za bezvremensku ljepotu i eleganciju, koji nikada ne izlaze iz mode.
Upotreba
Za postizanje maksimalnog učinka nanesite Rasasi Folklory Al Ward (Green) na pulsne točke, kao što su zapešća, vrat i iza ušiju. Ova mjesta isijavaju toplinu koja pomaže mirisu da u potpunosti razvije svoju složenost. Za dulje trajanje možete lagano poprskati i odjeću ili kosu. Izbjegavajte trljanje zapešća nakon nanošenja kako ne biste narušili mirisnu kompoziciju. Parfem čuvajte na hladnom i suhom mjestu, dalje od izravne sunčeve svjetlosti, kako bi sačuvao svoju kvalitetu i intenzitet.
pitajte stručnjake